LinkOne

Etusivu » Järjestelmät » LinkOne
Dox_LinkOne_logo_punainen_184px

LinkOne

Tuotteesi on priimaa. Miksi et varmistaisi yhtä hyvää asiakaskokemusta?

Siirrä varaosaliiketoimintasi verkkoon ja nosta asiakaspalvelusi uudelle tasolle. LinkOne on kattava sähköisen varaosaliiketoiminnan järjestelmä. Se sisältää kaiken tarvittavan varaosatilausten siirtämiseksi verkkoon: sähköisen varaosakirjajärjestelmän, varaosaverkkokaupan, takuukäsittelyn, huoltokirjan sekä markkinointi- ja raportointiratkaisut.

Arvo

Varaosatilausten siirtäminen verkkoon mahdollistaa merkittävän liiketoiminnan kasvun.

Tehokkuus

Varaosakirjaan tuotettu sisältö on mahdollista tuoda PDM-, PLM-järjestelmistä tai esimerkiksi CAD-ohjelmasta automaattisesti, mikä vähentää virheitä ja helpottaa työtä.

Laatu

Laadukkaat varaosakirjat ja moderni asiakaspalveluportaali luovat miellyttävän palvelukokemuksen asiakkaalle.

Tyytyväisyys

Asiakkaidesi tyytyväisyys paranee, kun varaosat on toimitettu oikea-aikaisesti ja oikeina versioina.

Näin saat DoX LinkOnen käyttöösi

1.

Tutustu järjestelmään ja varaa demoesittely

Tutustu asiantuntijamme avustuksella järjestelmän toiminnallisuuksiin. Vastaamme esille nouseviin kysymyksiisi ja voimme yhdessä arvioida ratkaisun hyötyjä juuri sinun toimialallasi ja yrityksellesi. Demo järjestetään web-palaverina ja kestää 30 min.

Varaa demo

2.

Arvioidaan investoinnin kannattavuus

Asiantuntijamme auttaa sinua arvioimaan dokumentointinne nykyiset kustannukset sekä selvittämään paljonko uusi toimintatapa säästää kustannuksia jatkossa.

Varaa demo

3.

Aloita käyttöönotto

LinkOne -järjestelmän käyttöönotto jakaantuu kahteen vaiheeseen: suunnitteluvaiheeseen ja toteutusvaiheeseen. Käyttäjäkoulutus antaa hyvän pohjan itsenäiselle käytölle ja koulutuksissa jaetut materiaalit toimivat tukena myöhemmälle käytölle.

Lue lisää käyttöönotosta

Haluatko tuottaa monipuolisempia käyttöohjeita eri käyttötarkoituksiin?

LinkOnella sähköistät varaosaliiketoimintasi ja parannat asiakastyytyväisyyttä

LinkOne-varaosaportaali parantaa asiakaspalvelua ja vähentää virheellisiä tilauksia. Siten myös asiakastyytyväisyys nousee ja varaosamyynti kasvaa. Kun sähköisten varaosakirjojen sisältö tuodaan PDM-, PLM-järjestelmistä tai esimerkiksi CAD-ohjelmasta automaattisesti, myös tuotantoprosessi helpottuu. Varaosaliiketoiminnan siirtäminen verkkoon säästää työtä ja mahdollistaa aina ajan tasalla olevat varaosakirjat. Niiden myötä mahdollistuu myös merkittävä liiketoiminnan kasvu.

LinkOne_infografiikka-1024x720

Sähköisen varaosatilausjärjestelmämme ansiosta tilaat helposti uuden osan rikkoutuneen tilalle ilman turhaa selvitystyötä.

Osin automatisoitu varaosakirjatuotanto ja moderni palveluportaali

Miksi LinkOne on ainutlaatuinen?

Vuorovaikutteinen varaosakirja

Vuorovaikutteinen LinkOne-varaosakirja tekee kirjan selaamisesta helppoa ja miellyttävää. Tarvittavat varaosat löytyvät nopeasti ja virheellisten tilausten osuus pienenee.

Laitevalmistajalle suunniteltu varaosatilausjärjestelmä

LinkOne sisältää kone- ja laitevalmistajille suunnitellun varaosatilausjärjestelmän.

Sama materiaali kaikille sidosryhmille

LinkOne mahdollistaa saman materiaalin jakamisen kaikille eri sidosryhmille. Materiaali näkyy kullekin käyttäjälle tarkoituksen mukaisella tavalla.

Kaikki samassa

LinkOne sisältää kaiken tarvittavan varaosaliiketoiminnan siirtämiseksi verkkoon: työkalut sähköisten varaosakirjojen tuottamiseen ja varaosaportaalin verkkokauppoineen.

LinkOne -palvelu koostuu neljästä osiosta

Sähköinen varaosakirja LinkOne toimii pohjana eri osioille, joista voit valita yrityksesi liiketoimintaan sopivan kokoonpanon.

Sähköinen LinkOne-varaosakirja

LinkOne on moderni sähköinen varaosakirjajärjestelmä, jolla saadaan tuotettua vuorovaikutteiset visuaaliset varaosakirjat eri sidosryhmien tarpeeseen.

Varaosatilausjärjestelmä

LinkOne -varaosatilausjärjestelmässä käyttäjä saa tilattua varaosakirjasta poimimansa osat helposti samasta käyttöliittymästä. Tilaus välitetään halutulla tavalla suoraan laitevalmistajan tietojärjestelmään.

Raportointi

Raporttien avulla seurataan käyttäjien käyttäytymistä palvelussa. Raportit on saatavissa Excelin formaateissa, joten niiden hyödyntäminen on mahdollista Excelin tarjoamilla työkaluilla. Voit seurata esimerkiksi mitä osia katsotaan eniten. LinkOne sisältää myös palautekanavan.

LinkOne Assistant

LinkOne Assistant suoraviivaistaa yrityksen varaosakirjojen tuotantoprosessin. Sen tarjoamat älykkäät toiminnot tekee kirjojen luomisesta helppoa ja mukavaa. Assistant integroidaan yrityksen järjestelmiin, joka mahdollistaa tuotannon automatisoinnin.

Varaa aika suoraan kalenterista