LinkOne

Etusivu » Järjestelmät » LinkOne
Dox_LinkOne_logo_punainen_184px

LinkOne siirtää varaosaliiketoimintasi verkkoon

LinkOne on kattava sähköisen varaosaliiketoiminnan järjestelmä. Se sisältää kaiken tarvittavan varaosatilausten siirtämiseksi verkkoon: sähköisen varaosakirjajärjestelmän, varaosaverkkokaupan, takuukäsittelyn, huoltokirjan sekä markkinointi- ja raportointiratkaisut.

LinkOne_infografiikka-1024x720

Sähköisen varaosatilausjärjestelmämme ansiosta tilaat helposti uuden osan rikkoutuneen tilalle ilman turhaa selvitystyötä.

Arvo

Varaosatilausten siirtäminen verkkoon mahdollistaa merkittävän liiketoiminnan kasvun.

Tehokkuus

Varaosakirjaan tuotettu sisältö on mahdollista tuoda PDM-, PLM-järjestelmistä tai esimerkiksi CAD-ohjelmasta automaattisesti, mikä vähentää virheitä ja helpottaa työtä.

Laatu

Laadukkaat varaosakirjat ja moderni asiakaspalveluportaali luovat miellyttävän palvelukokemuksen asiakkaalle.

Tyytyväisyys

Asiakkaidesi tyytyväisyys paranee, kun varaosat on oikea-aikaisesti ja oikeina versioina toimitettu, ja laite siten nopeammin takaisin tuotannollisessa käytössä.

Kasvata asiakaspalvelusi uudelle tasolle

LinkOne-varaosaportaali parantaa asiakaspalvelua ja vähentää virheellisiä tilauksia. Siten myös asiakastyytyväisyys paranee ja varaosamyynti kasvaa. Kun sähköisten varaosakirjojen sisältö tuodaan PDM-, PLM-järjestelmistä tai esimerkiksi CAD-ohjelmasta automaattisesti, myös tuotantoprosessi helpottuu. Varaosaliiketoiminnan siirtäminen verkkoon säästää työtä ja mahdollistaa aina ajan tasalla olevat varaosakirjat. Niiden myötä mahdollistuu myös merkittävä liiketoiminnan kasvu.

Osin automatisoitu varaosakirjatuotanto ja moderni palveluportaali

Miksi LinkOne on ainutlaatuinen?

Vuorovaikutteinen varaosakirja

Vuorovaikutteinen LinkOne-varaosakirja tekee kirjan selaamisesta helppoa ja miellyttävää. Tarvittavat varaosat löytyvät nopeasti ja virheellisten tilausten osuus pienenee.

Laitevalmistajalle suunniteltu varaosatilausjärjestelmä

LinkOne sisältää kone- ja laitevalmistajille suunnitellun varaosatilausjärjestelmän.

Sama materiaali kaikille sidosryhmille

LinkOne mahdollistaa saman materiaalin jakamisen kaikille eri sidosryhmille. Materiaali näkyy kullekin käyttäjälle tarkoituksen mukaisella tavalla.

Kaikki samassa

LinkOne sisältää kaiken tarvittavan varaosaliiketoiminnan siirtämiseksi verkkoon: työkalut sähköisten varaosakirjojen tuottamiseen ja varaosaportaalin verkkokauppoineen.

LinkOne -palvelu koostuu kahdeksasta osiosta

Sähköinen varaosakirja LinkOne toimii pohjana eri osioille, joista voit valita yrityksesi liiketoimintaan sopivan kokoonpanon.

Sähköinen LinkOne-varaosakirja

LinkOne on moderni sähköinen varaosakirjajärjestelmä, jolla saadaan tuotettua vuorovaikutteiset visuaaliset varaosakirjat eri sidosryhmien tarpeeseen.

Varaosatilausjärjestelmä

LinkOne -varaosatilausjärjestelmässä käyttäjä saa tilattua varaosakirjasta poimimansa osat helposti samasta käyttöliittymästä. Tilaus välitetään halutulla tavalla suoraan laitevalmistajan tietojärjestelmään.

Takuukäsittely

LinkOne -takuukäsittelyosiossa käyttäjä voi valita haluamansa varaosat ja tehdä sähköisen takuukäsittelypyynnön. Pyyntö välitetään laitevalmistajalle, ja laitevalmistaja voi ohjata pyynnön eteenpäin esimerkiksi alihankkijalle.

Raportointi

Raporttien avulla seurataan käyttäjien käyttäytymistä palvelussa. Raportit on saatavissa Excelin formaateissa, joten niiden hyödyntäminen on mahdollista Excelin tarjoamilla työkaluilla. Voit seurata esimerkiksi mitä osia katsotaan eniten. LinkOne sisältää myös palautekanavan.

Huoltokirja

Käyttäjällä on käytössään konekohtainen yksilöllinen huoltokirja, johon voidaan kirjata kaikki koneelle tehdyt huollot, korjaukset, muutokset sekä mahdolliset takuukäsittelyt. Tehtyjen tilausten ja reklamaatioiden tiedot välittyvät automaattisesti huoltokirjaan.

Markkinointi

LinkOne mahdollistaa pitkälle automatisoidun ja tarkkaan kohdennetun markkinoinnin. Järjestelmästä voidaan seurata asiakkaan käyttäytymistä portaalissa ja kohdentaa markkinointia tämän perusteella. Esimerkiksi juuri ennen koneen huoltoajankohtaa ajoitettu mainos tuottaa usein tulosta.

LinkOne Assistant

LinkOne Assistant suoraviivaistaa yrityksen varaosakirjojen tuotantoprosessin. Sen tarjoamat älykkäät toiminnot tekee kirjojen luomisesta helppoa ja mukavaa. Assistant integroidaan yrityksen järjestelmiin, joka mahdollistaa tuotannon automatisoinnin.

DoX CMS Integraatio

Kun LinkOne liitetään DoX CMS -järjestelmään saat CMS:ssä tuotetut käyttö- ja huolto-ohjeet automaattisesti osaksi LinkOne-varaosakirjaa.