TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIN JA LIITY SEURAAN

Edistyneimpiä rakenteellisen dokumentaation ratkaisuja kutsutaan ns. ”huippuratkaisuiksi”. Tai niin ne itse ainakin sanovat. Ongelma on ollut se, etteivät ne huippujärjestelmät ole olleet niin edistyksellisiä, saati helppoja käyttää ja niiden käyttö sekä käyttöönotto on ollut kallis ja työläs prosessi.

Me tahdoimme tehdä rakenteelliseen dokumentaatioon ja varaosaliiketoiminnan ratkaisun, joka oikeasti muuttaa dokumentin hallinnan helpoksi, edulliseksi ja on helposti käyttöön otettava sekä asiakas voisi oikeasti sanoa, että tämä on hyvä ja tämä tuli tarpeeseen. Tätä varten kehitimme DoX tuoteperheen.

No miksi tarvitaan DoX CMS ja DoX eParts?
Tässä astuu kuvaan konepaja- ja laitteita valmistavan teollisuuden yleiset haasteet, pitkä 25 vuoden kokemuksemme alalta ja tänä aikana erilasten alustojen ja järjestelmien käyttäjien kanssa käydyt lukuisat keskustelut.

Listasimme asiakkaidemme 3 tärkeintä ongelmaa jotka ovat turhauttaneet ja aiheuttaneet pään vaivaa monelle käyttäjälle:

  1. Dokumentaation hajallaan olo ja dokumentaation käyttö eri tarkoitusten yhteydessä on ollut hidasta
  2. Dokumentointijärjestelmien käyttöönotto ja käyttö on ollut kallista ja erittäin työlästä
  3. Varaosaliiketoiminnan kasvattaminen ei onnistu puutteellisen varaosadokumentaation takia.

Me halusimme muuttaa tämän ja aloitimme kehitystyön, jonka tavoitteena oli asiakkaiden havaitsemien ongelmien ratkaiseminen. Halusimme tehdä asiakkaistamme sisällönhallinnan sankareita!

Laitoimme koko osaamisemme likoon. Haasteen tullessa vastaan ratkaisimme sen itse tai etsimme joukkoomme osaajan, jolla on halua ja kykyä olla mukana mullistamassa teknistä dokumentaatiota. Näin osaaja joukkomme täydentyi ja haasteet selätettiin yksi kerrallaan.

Nyt voimme asiakkailta saadun palautteen perusteella ylpeänä todeta: ”Me ratkaisimme ongelmat!”

Vuosien aikana kasvanut tiimi koostuu intohimoisista osaajista. Luonnollisesti kehitämme DoX -tuoteperhettä edelleen sinun tarpeidesi mukaan, jotta pystyt edelleen sanomaan meille: ”tämä on hyvä ja tämä tuli tarpeeseen”. Usko pois, tätä porukkaa sinun kannattaa lähestyä. Me teemme sinusta sisällönhallinnan sankarin.

Fenten laajentaa jatkuvasti kumppanuus verkostoaan. Fenten tarjoaa kumppaneilleen DoX tuoteperheen, työkalalut ja osaamista, joista molemma hyötyvät. Parhaillaan rakennamme erityisesti jälleenmyyjä ja OEM-verkostoa Suomeen ja muihin pohjoismaihin. Mikäli koet, että yrityksesi voisi olla potentiaalinen kumppanimme, älä epäile ottaa yhteyttä.

Alla muutama esimerkki kumppaneistamme, joiden kanssa teemme yhteistyötä eri tasoilla: