Yritys

Etusivu » Yritys

DoX Systems, syntymänimeltään Fenten Oy, on suomalainen, vuonna 1991 perustettu teknisten dokumentaatiojärjestelmien ja laajennusosien kehitykseen ja jälleenmyyntiin keskittynyt yritys. DoX Systemsin tuottamien ohjelmistojen kehitys ja suunnittelu sekä ohjelmistojen tukipalvelut tuotetaan Suomessa viiden henkilön tiimin voimin.

Työryhmä koostuu intohimoisista osaajista. He kehittävät DoX-tuoteperhettä asiakastarpeiden mukaan, jotta jokainen asiakas kokee DoX-ratkaisun heille sopivaksi ja tarkoituksenmukaiseksi.

Asiakkaina DoX Systemsillä on yli 40 pohjoismaista suur- tai P&K-yritystä ja yhteistyökumppaneina dokumentaatio- ja käännöspalveluiden tuottajia.

Inspiraatio yrityksen takana

Tahdoimme tehdä rakenteelliseen dokumentaatioon ja varaosaliiketoiminnan ratkaisun, joka on yksinkertainen ottaa käyttöön ja joka tekee dokumentoinnista helppoa ja edullista. Halusimme, että asiakas voi aidosti kokea, että heidän käyttämänsä järjestelmä on hyvä ja tuli juuri tarpeeseen. Seurauksena syntyi DoX-tuoteperhe.

Yli 30 vuoden kokemus dokumentoinnista

DoX Systemsillä tunnetaan hyvin konepajojen ja laitteita valmistavan teollisuuden yleiset haasteet. Yrityksellä ja sen perustajilla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Tänä aikana on tullut vastaan ongelmia, jotka ovat aiheuttaneet päänvaivaa monille erilaisten alustojen ja järjestelmien käyttäjille. Kehitimme ratkaisut keskeisiin ongelmiin – ratkaisumme ovat:

  • Dokumentaatio on yhdessä paikassa ja sen jatkokäyttö on helppoa, tehokasta ja joustavaa.
  • Dokumentinhallintajärjestelmän käyttöönotto ja käyttö on kustannustehokasta ja nopeaa.
  • Varaosaliiketoiminnan ja -palvelun kehittäminen onnistuu hyvin DoX-perheen tuotteilla.

Yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja Mikko Tauriainen:

”Teemme asiakkaistamme sisällönhallinnan sankareita ja ratkaisemme dokumentaation haasteet. Investoimme työhön kaiken osaamisemme.
Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella voimme ylpeänä todeta, että olemme mullistaneet teknisen dokumentaation ja ratkaisseet sen keskeisimmät ongelmat.”

_MG_9140_low_res

He luottavat meihin