Yritys

Etusivu » Yritys

 

Jotta tuotteesi ja asiakkaasi ovat erottamattomat ensihetkestä

Luotettava ja ymmärrettävä, käyttäjää ajatellen tehty manuaali varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen syntymisen. Se luo asiakkaasi ja tuotteesi välille yhteyden, joka on vahvempi kuin James Bondin side Aston Martiniin. 

DoX Systems on erikoistunut tuottamaan dokumentointia tehostavia ratkaisuja,  jotka auttavat hallitsemaan teknologiaa ja siihen liittyvää tietoa täysin uudella tavalla. Yksinkertaisesti, varmasti ja tuottavasti.

Yrityksemme on saanut alkunsa rakkaudesta insinöörityön hedelmiin – arkeamme helpottaviin koneisiin, laitteisiin ja sovelluksiin –  sekä halusta luoda onnistuneita kohtaamisia ihmisen ja teknologian välille tuotteen koko elinkaaren ajan.

Tekniikka on muuttunut yhä monimutkaisemmaksi samalla kun sen merkitys yhteiskunnan, yritysten ja kotien toimintojen ylläpidolle on kasvanut. Se asettaa yhä suurempia vaatimuksia myös tekniselle tiedolle ja sen käytettävyydelle. Tämän haasteen selättämiseen me tartuimme, koska näimme yritysten kompuroivan yrittäessään tuottaa ja ylläpitää toimisto-ohjelmilla asiakkailleen asennus-, huolto- ja käyttöohjeita.

Me tarjoamme DoX-tuoteperheen alla insinööritoimistoille ja teollisuuteen järjestelmäriippumattomia dokumentoinnin työkaluja. Niiden erityisyys perustuu rakenteelliseen dokumentointiin ja komponenttiajatteluun sekä edistyksellisiin keinoihin luoda ja muovata tietoa eri tarkoituksiin helposti, nopeasti ja virheettömästi. 

Tuotteitamme kehitämme aina asiakkaidemme kasvun tukeminen mielessämme: haluamme sujuvoittaa ja keventää arkista sisältötyötä, auttaa säästämään kustannuksia – sekä erityisesti – parantaa käyttöohjeiden ymmärrettävyyttä, laatua ja luotettavuutta, jotta asiakaskokemus olisi paras mahdollinen.

Sillä käyttöohje, ohjekirja, manuaali, kutsuipa sitä millä nimellä tahansa, on parhaimmillaan voimakas, yrityksen menestykseen siivittävä työkalu, joka saa asiakkaan rakastumaan tuotteeseen ensikohtaamisella ja ostamaan uudelleen.

 

Viisi faktaa yrityksestämme

  1. DoX Systems
  2. Perustettu vuonna 1991
  3. 100 % suomalainen yritys
  4. Asiakkaina yli 40 pohjoismaista suur- tai PK-yritystä
  5. Yhteistyökumppaneina dokumentaatio- ja käännöspalveluiden tuottajia

Yli 30 vuoden kokemus dokumentoinnista

DoX Systemsillä tunnetaan hyvin konepajojen ja laitteita valmistavan teollisuuden yleiset haasteet. Yrityksellä ja sen perustajilla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Tänä aikana on tullut vastaan ongelmia, jotka ovat aiheuttaneet päänvaivaa monille erilaisten alustojen ja järjestelmien käyttäjille.

Kehitimme ratkaisut keskeisiin ongelmiin – ratkaisumme ovat:

Dokumentaatio on yhdessä paikassa ja sen jatkokäyttö on helppoa, tehokasta ja joustavaa.

Dokumentinhallintajärjestelmän käyttöönotto ja käyttö on kustannustehokasta ja nopeaa.

Varaosaliiketoiminnan ja -palvelun kehittäminen onnistuu hyvin DoX-perheen tuotteilla.

Yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja Mikko Tauriainen:

”Teemme asiakkaistamme sisällönhallinnan sankareita ja ratkaisemme dokumentaation haasteet. Investoimme työhön kaiken osaamisemme.
Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella voimme ylpeänä todeta, että olemme mullistaneet teknisen dokumentaation ja ratkaisseet sen keskeisimmät ongelmat.”

_MG_9140_low_res

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

_MG_9140_low_res_300

Mikko Tauriainen
Managing Director
mikko.tauriainen@dox.fi
+358 (0)40 5886 291

Mikko toimii DoX Systemsillä toimitusjohtajana eli yleismiehenä, jonka asenteessa on rockia. Mikolla on vankka työkokemus aiemmista työtehtävistä konepajayritysten tietohallinnosta ja teknisestä dokumentoinnista. Moottoreiden ja koneiden parissa Mikko työskentelee myös vapaa-ajallaan auto- ja moottoripyöräharrastusten kautta. Energiaa työhön ja vapaa-aikaan Mikko ammentaa kuntosalilta, itsepuolustuslajeista ja perheen kanssa touhuamisesta.

Ota yhteyttä Mikkoon, kun haluat keskustella DoX- järjestelmien kumppanuudesta.

_MG_9163_low_res_300

Tommi Tolvanen
Sales Manager
tommi.tolvanen@dox.fi
+358 (0)40 589 2689

Myyntipäällikkö Tommi etsii ratkaisut asiakkaiden haasteisiin. Tommi on monipuolisen työuransa aikana kerännyt laajan kokemuspohjan hyvin monenlaisista asiakastapauksista. Usein ratkaisut löytyvät myös laajasta verkostosta, jota Tommi kasvattaa jatkuvasti. Koneet ja laitteet ovat tulleet vuosien Tommille tutuiksi, ja hän korjaakin laitteen kuin laitteen. Mielenkiinto asioita kohtaan leimaa Tommin asennetta. Vapaa-aikana Tommi harrastaa kuntoliikuntaa. Myös harrasteauto odottaa pihassa kuntoon laittoa.

Tommin avulla löydätte ratkaisun sisällönhallintatarpeisiinne. Hän lupaa etsiä ratkaisun joka on juuri Teidän tarpeisiinne sopiva.

_MG_9175_low_res_300

Sami Rissanen
Documentation Specialist
sami.rissanen@dox.fi
+358 (0) 40 160 5366

Dokumentaatioasiantuntijamme Sami vastaa uusien käyttäjien kouluttamisesta ja auttaa käytön haasteiden kanssa. Tohtorilta saa diagnoosit, vaikka tässä tapauksessa kyse on kielifilosofian tohtoraatista Readingin yliopistosta.

Harrastepuolella näprättävinä ovat erilaiset pöytäroolipelijärjestelmät sekä hifilaitteisto. Lisäksi ohjeistuksien toimivuutta pääsee miettimään myös ruoanlaiton yhteydessä, kun on jälleen aika kokeilla uusia reseptejä.

Ole yhteyksissä Samiin, kun tarvitset neuvoja saadaksesi järjestelmän toteuttamaan tahtomiasi toimintamalleja. Hän myös vastaa useimpiin tukisähköpostiin laitettuihin kyselyihin, kun DoX CMS:n käytössä tulee vastaan haasteita.

Suomalaisten insinööritoimistojen suosikki

Looginen, tehokas ja tuottava. Siinä kolme syytä, miksi DoX Systemsin rakenteelliseen dokumentaatioon perustuvat työkalut ovat suomalaisten insinööritoimistojen ja teollisuusyritysten rakastamia. Suurista suomalaisista insinööritoimistoista jo 75 % käyttää dokumentaatioon DoX-työkaluja.

He luottavat meihin