ZEA

Etusivu » Järjestelmät » ZEA
zea-logo

ZEA-järjestelmä mullistaa käyttöohje- ja varaosakirjamarkkinat

Olemme yhteistyössä kanadalaisen ohjelmistotalon ZEAn kanssa, ja he ovat kehittäneet 3D-pohjaisen viestintäjärjestelmän, joka mahdollistaa 3D-mallien hyödyntämisen koneiden ja laitteiden käyttöohjeissa ja varaosakirjoissa.

Käyttöohjeiden ja varaosakirjojen luominen on perinteisesti vaatinut hidasta käsityötä, kun suunnittelijan luomista 3D-malleista on pitänyt karsia liikesalaisuuksia sisältävät osat ja luoda kaksiulotteiset versiot tekstimuotoisen dokumentaation oheen. ZEAn myötä työ helpottuu ja nopeutuu merkittävästi.

Klikkaa ylläolevaa kuvaa
3D-malli sisältää kaiken koneen tai laitteen valmistuksessa käytettävän tiedon. ZEA poistaa malleista muutamassa sekunnissa kaiken salaisen tiedon sekä luo tuotteesta osaluettelon. Näiden toimintojen avulla se helpottaa esimerkiksi varaosamyyntiä.

ZEA muuttaa jälkimarkkinointia

Tyypillisesti ohjelmistotalot käyttävät valmiita 3D-ratkaisuja. ZEA poikkeaa muista ratkaisuista omalla 3D-moottorillaan ja modulaarisella ajattelumallillaan. Järjestelmän käyttäjällä ei tarvitse olla useita eri ohjelmia käytössä, vaan ZEAan on mahdollista koota tarvittavat toiminnot eri moduuleiden avulla.

Järjestelmä myös siivoaa tehokkaasti salaiset osat pois 3D-malleista. ZEAn käyttämä 3D-malli ei sisällä mitään muuta informaatiota kuin sen, jonka tuotteen valmistaja on valmis esittämään talon ulkopuolella.

Yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja Mikko Tauriainen:

ZEA tulee muuttamaan tapaa jakaa laitteeseen liittyvää informaatiota eri käyttäjäryhmille. Se tulee lisäämään asiakastyytyväisyyttä ja koneiden käytettävyyttä. 3D-mallin pyörittäminen tietokoneen, tabletin tai puhelimen ruudulla on helppoa ja oikean kohteen löytyminen on nopeaa. Siitä voi suoraan klikata haluamaansa osaa ja tarvittaessa tilata haluamansa varaosan sekä katsoa ohjeita kuinka osa vaihdetaan.

_MG_9140_low_res

ZEAn käyttöön ei tarvita teknistä piirtäjää tai kirjoittajaa. Sitä voi käyttää kuka tahansa, kun vain laitteen 3D-malli on käytettävissä. Järjestelmä luo varaosaluettelon yhdistämällä 3D-mallin ja tuoterakenteen, eli BOM:in (bill of materials). Sovellus toimii ongelmitta myös mobiiliympäristössä, koska kuvista puuttuu raskas informaatio.

Varaa paikkasi tulevaisuuden jälkimarkkinointiin jo nyt!

Lähetä meille viesti ja kerro oman yrityksesi dokumentoinnin ja tiedonhallinnan haasteista. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi läpi ratkaisut, joilla voimme auttaa.

Tommi Tolvanen
tommi.tolvanen@dox.fi
+358 (0)40 589 2689

Tai varaa aika suoraan kalenterista