AFTR

Etusivu » Järjestelmät » AFTR
AFTR_logo_211px_v.2

AFTR-järjestelmä mullistaa käyttöohje- ja varaosakirjamarkkinat

Olemme yhteistyössä kanadalaisen ohjelmistotalon kanssa kehittäneet 3D-pohjaisen viestintäjärjestelmän, AFTRin, joka mahdollistaa 3D-mallien hyödyntämisen koneiden ja laitteiden käyttöohjeissa ja varaosakirjoissa.

Käyttöohjeiden ja varaosakirjojen luominen on perinteisesti vaatinut hidasta käsityötä, kun suunnittelijan luomista 3D-malleista on pitänyt karsia liikesalaisuuksia sisältävät osat ja luoda kaksiulotteiset versiot tekstimuotoisen dokumentaation oheen. AFTRin myötä työ helpottuu ja nopeutuu merkittävästi.

Klikkaa ylläolevaa kuvaa
3D-malli sisältää kaiken koneen tai laitteen valmistuksessa käytettävän tiedon. AFTR poistaa malleista muutamassa sekunnissa kaiken salaisen tiedon, luo tuotteesta osaluettelon ja näiden toimintojen avulla helpottaa esimerkiksi varaosamyyntiä.

AFTR muuttaa jälkimarkkinointia

Tyypillisesti ohjelmistotalot käyttävät valmiita 3D-ratkaisuja. AFTR poikkeaa muista ratkaisuista omalla 3D-moottorillaan ja modulaarisella ajattelumallillaan. Järjestelmän käyttäjällä ei tarvitse olla useita eri ohjelmia käytössä, vaan AFTRiin on mahdollista koota tarvittavat toiminnot eri moduuleiden avulla.

Järjestelmä myös siivoaa tehokkaasti salaiset osat pois 3D-malleista. AFTRin käyttämä 3D-malli ei sisällä mitään muuta informaatiota kuin sen, jonka tuotteen valmistaja on valmis esittämään talon ulkopuolella.

AFTR tulee muuttamaan tapaa jakaa laitteeseen liittyvää informaatiota eri käyttäjäryhmille. Se tulee lisäämään asiakastyytyväisyyttä ja koneiden käytettävyyttä. 3D-mallin pyörittäminen tietokoneen, tabletin tai puhelimen ruudulla on helppoa ja oikean kohteen löytyminen on nopeaa. Siitä voi suoraan klikata haluamaansa osaa ja tarvittaessa tilata haluamansa varaosan sekä katsoa ohjeita kuinka osa vaihdetaan, DoX Systemsin toimitusjohtaja Mikko Tauriainen summaa.

_MG_9140_low_res

AFTRin käyttöön ei tarvita graafista suunnittelijaa tai teknistä kirjoittajaa. Sitä voi käyttää kuka tahansa, kun vain laitteen 3D-malli on käytettävissä. Järjestelmä luo varaosaluettelon yhdistämällä 3D-mallin ja tuoterakenteen, eli BOMin (bill of materials). Sovellus toimii ongelmitta myös mobiiliympäristössä, koska kuvista puuttuu raskas informaatio.

Varaa paikkasi tulevaisuuden jälkimarkkinointiin jo nyt!

Lähetä meille viesti ja kerro oman yrityksesi dokumentoinnin ja tiedonhallinnan haasteista. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi läpi ratkaisut, joilla voimme auttaa.

Tommi Tolvanen
tommi.tolvanen@dox.fi
+358 (0)40 589 2689

Tai varaa aika suoraan kalenterista