HALUATKO SISÄLTÖJEN HALLITSIJAKSI? OTA YHTEYTTÄ.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Mikko Tauriainen
Managing Director
mikko.tauriainen@dox.fi
+358 (0)40 5886 291
LinkedIn

Mikko toimii DoX Systemsillä toimitusjohtajana eli yleismiehenä, jonka asenteessa on rockia. Mikolla on vankka työkokemus aiemmista työtehtävistä konepajayritysten tietohallinnosta ja teknisestä dokumentoinnista. Moottoreiden ja koneiden parissa Mikko työskentelee myös vapaa-ajallaan auto- ja moottoripyöräharrastusten kautta. Energiaa työhön ja vapaa-aikaan Mikko ammentaa kuntosalilta, itsepuolustuslajeista ja perheen kanssa touhuamisesta.

Ota yhteyttä Mikkoon, kun haluat keskustella DoX- järjestelmien kumppanuudesta.

Satu Sevón-Nielsen
Documentation Specialist
satu.sevon-nielsen@dox.fi
+358 (0)40 1605 366
LinkedIn

Satu vastailee teknisessä tuessa DoX CMS:n käyttöä ja dokumentaatiota koskeviin kiperiin kysymyksiin. Lisäksi Satu esittelee DoX CMS:n toimintaa ja uusimpia ulottuvuuksia niin demojen kuin koulutustenkin muodossa. Käyttäoppaat ja muut DoXia koskevat asiakirjat ovat Sadun käsialaa. Kirjoittaminen on läsnä myös Sadun vapaa-aikana, joka ilmenee niin yöpöydän korkeana kirjapinoina kuin tuhansina kirjoitettuina sanoina.

Ota yhteyttä Satuun, kun haluat syventää DoX CMS -osaamistasi tai sinulla on tekniseen dokumentaatioon liittyviä kysymyksiä

Paavo Korhonen
Business Development Manager
paavo.korhonen@dox.fi
+358 (0)50 592 7275
LinkedIn

Kehityspäällikkö Paavo on työskennellyt työuransa koneteollisuuden kehitystehtävien parissa. Tätä kerättyä kokemusta kone- ja laitevalmistajien toimintaympäristöistä Paavo soveltaa rakentaessaan dokumentoinnin ja jälkimyynnin ratkaisuja kokonaisuutta palvelevaksi. Koneiden pariin, toisinaan ihan kyynärpäitä myöten, Paavo pääsee myös vapaa-ajallaan veneillessään Kallavedellä perheensä kanssa vanhalla keskimoottoriveneellä.

Ota yhteyttä Paavoon, kun haluat tutustua DoX -järjestelmiin, arvioida järjestelmien soveltuvuutta omalle yritykselle ja saada tarjouksen järjestelmän käyttöönotosta.

Onko sinulla kysyttävää? Lähetä viesti!

DoX CMS ja DoX eParts ovat DoX Systemsin omistamia tuotteita.

 

DoX Systems
Kirkkokatu 1
70100 Kuopio, Finland
+358 10 397 3300
info@dox.fi

 

Asiakaspalvelu
support@dox.fi