DoX VAD

Etusivu » Järjestelmät » DoX VAD
DoxVAD_logo_oranssi_211px

VAD tekee manuaaleista helposti käytettäviä

Perinteiset manuaalit ovat tyypillisesti tylsiä, raskaita käyttää sekä auttamattoman vanhanaikaisia. Koskaan ei voi olla varma, onko asiakkaallasi edes viimeisin versiota ohjeesta. PDF- tai printtioppaiden selaaminen on tuskastuttavan hidasta ja rasittavaa. Aika on rahaa ja odottaminen erityisen kallista. Tiedon ja osaamisen pitää olla siellä missä tuotetta käytetään. Asiakkaasi haluaa ohjeet, joiden avulla hän voi itse ratkaista ongelman.

Uusi tuotteemme VAD (Visual Augmented Documentation) tekee oppaista aidosti hyödyllisiä, visuaalisesti näyttäviä ja helposti käytettäviä. VAD yhdistää ohjekirjan, huoltokirjan tai muun tarpeellisen sisällön osaksi tuotteesi virtuaali- tai 3D-mallia – digitaaliseksi manuaaliksi. VADissa ohjeet ovat helposti päivitettävissä ja niitä on helppo käyttää paikasta riippumatta.

Klikkaa ylläolevaa kuvaa
VADissa käyttöohje saadaan liitettyä osaksi rikastettua todellisuutta, virtuaalitodellisuutta tai 3D-mallia.

Visuaalisesti rikastettua dokumentaatiota

VAD on täysin uudenlainen sähköinen dokumentaatiojärjestelmä. Sovelluksen avulla suunnittelet ja tuotat sisältöä sekä rakennat manuaaleja tuotteesi virtuaali- tai 3D-malliin. Käyttäjä voi tarkastella käyttöohjetta älylaitteella missä vain.

VAD on DoX CMS -järjestelmän uusi julkaisumuoto. VADin avulla DoX räätälöi ja rakentaa tarpeisiisi vastaavan nykyaikaisen digitaalisen oppaan. VAD mahdollistaa myös tuotteen esittelyt laajennetussa todellisuudessa sekä virtuaalitodellisuuden hyödyntämisen uuden tuotteen käyttöönottokoulutuksessa.

Teknologia on nyt valmis

Virtuaalisissa käyttöohjeissa informaatio on liitetty suoraan tuotteen 3D-malliin. Sen mahdollistava teknologia on nyt valmis. Autamme asiakkaitamme rakentamaan mielenkiintoisia mutta ennen kaikkea aina mukana kulkevia ja käytännöllisiä virtuaalisia oppaita.

DoX CMS:n ja VADin avulla tuotamme asiakkaillemme oppaita, jotka ovat tekijöilleen kiinnostavia rakentaa, helposti päivitettävissä ja hyödynnettävissä myös tuotteen myynnissä ja markkinoinnissa”, DoXin toimitusjohtaja Mikko Tauriainen kiteyttää.

_MG_9140_low_res

Tee manuaaleistasi kiinnostavia – make manuals great again

Lähetä meille viesti ja kerro oman yrityksesi dokumentoinnin ja tiedonhallinnan haasteista. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi läpi ratkaisut, joilla voimme auttaa.

Tommi Tolvanen
tommi.tolvanen@dox.fi
+358 (0)40 589 2689

Tai varaa aika suoraan kalenterista