DoX VAD

Etusivu » Järjestelmät » DoX VAD

DoxVAD_logo_oranssi_211px

DoX VAD

Tee tulosta tyytyväisyydellä. Pane manuaali kuntoon – ja anna tuotteesi myydä itse itsensä uudelleen

Jokainen myy kerran – mutta vain tyytyväisyyttä tuottava toistamiseen. DoX VAD on uudenlainen dokumentaation integraatiojärjestelmä. Sen avulla suunnittelet, ylläpidät ja jaat eri kohteisiin laadukkaita käyttöohjeita, jotka varmistavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen –  ja kasvatat myyntiäsi.

Kevyet kustannukset

Tehosta työtä ja tuota visualisoidun käyttöohjeen sisällöt myös AR-sovelluksiin ilman ylimääräisiä koodauskuluja.

Yksinkertainen ylläpito

Suunnittele ja ylläpidä dokumentaatio yhdessä paikassa, mutta näytä se vaivatta kaikissa tarvittavissa sovelluskohteissa.

Universaali yhteensopivuus

Vie informaatio katsottavaksi mihin tahansa järjestelmään, myös visuaalisiin sovelluksiin.

Helpot kielipäivitykset

Varmista lokaalien kieliversioiden ajantasaisuus ja oikeakielisyys hallitsemalla versioinnit keskitetysti yhdestä järjestelmästä.

Näin saat DoX VADin käyttöösi

1.

Tutustu järjestelmään ja varaa demoesittely

Tutustu asiantuntijamme avustuksella järjestelmän toiminnallisuuksiin. Vastaamme esille nouseviin kysymyksiisi ja voimme yhdessä arvioida ratkaisun hyötyjä juuri sinun toimialallasi ja yrityksellesi. Demo järjestetään web-palaverina ja kestää 30 min.

Varaa demo

2.

Arvioidaan investoinnin kannattavuus

Asiantuntijamme auttaa sinua arvioimaan dokumentointinne nykyiset kustannukset sekä selvittämään paljonko uusi toimintatapa säästää kustannuksia jatkossa.

Varaa demo

3.

Aloita käyttöönotto

DoX VAD -järjestelmän käyttöönotto jakaantuu kahteen vaiheeseen: suunnitteluvaiheeseen ja toteutusvaiheeseen. Käyttäjäkoulutus antaa hyvän pohjan itsenäiselle käytölle ja koulutuksissa jaetut materiaalit toimivat tukena myöhemmälle käytölle.

Lue lisää käyttöönotosta

Vain ymmärretty ohje auttaa

Sano, kerro tai havainnollista tekninen tieto tavalla, jonka asiakkaasi ymmärtää. DoX VADilla toteutat kätevästi käyttäjälähtöiset kuvallista, videomuotoista ja myös 3D-esittämistapaa hyödyntävät virtuaaliset käyttöoppaat, joilla ylität vaivatta kieli- ja kulttuurimuurit.

VAD tekee manuaaleista helposti käytettäviä

Perinteiset manuaalit ovat tyypillisesti tylsiä, raskaita käyttää sekä auttamattoman vanhanaikaisia. Koskaan ei voi olla varma, onko asiakkaallasi edes viimeisin versiota ohjeesta. PDF- tai printtioppaiden selaaminen on tuskastuttavan hidasta ja rasittavaa. Aika on rahaa ja odottaminen erityisen kallista. Tiedon ja osaamisen pitää olla siellä missä tuotetta käytetään. Asiakkaasi haluaa ohjeet, joiden avulla hän voi itse ratkaista ongelman.

Uusi tuotteemme VAD (Visual Augmented Documentation) tekee oppaista aidosti hyödyllisiä, visuaalisesti näyttäviä ja helposti käytettäviä. VAD yhdistää ohjekirjan, huoltokirjan tai muun tarpeellisen sisällön osaksi tuotteesi virtuaali- tai 3D-mallia – digitaaliseksi manuaaliksi. VADissa ohjeet ovat helposti päivitettävissä ja niitä on helppo käyttää paikasta riippumatta.

Vie dokumentaatiosi visuaalisesti katsottavaksi

VAD on täysin uudenlainen sähköinen dokumentaatiojärjestelmä. Sovelluksen avulla suunnittelet ja tuotat sisältöä sekä rakennat manuaaleja tuotteesi virtuaali- tai 3D-malliin. Käyttäjä voi tarkastella käyttöohjetta älylaitteella missä vain.

VAD on DoX CMS -järjestelmän uusi julkaisumuoto. VADin avulla DoX räätälöi ja rakentaa tarpeisiisi vastaavan nykyaikaisen digitaalisen oppaan. VAD mahdollistaa myös tuotteen esittelyt laajennetussa todellisuudessa sekä virtuaalitodellisuuden hyödyntämisen uuden tuotteen käyttöönottokoulutuksessa.

Klikkaa ylläolevaa kuvaa
VADissa käyttöohje saadaan liitettyä osaksi rikastettua todellisuutta, virtuaalitodellisuutta tai 3D-mallia.

Yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja Mikko Tauriainen:

Virtuaalisissa käyttöohjeissa informaatio on liitetty suoraan tuotteen 3D-malliin. Sen mahdollistava teknologia on nyt valmis. Autamme asiakkaitamme rakentamaan mielenkiintoisia mutta ennen kaikkea aina mukana kulkevia ja käytännöllisiä virtuaalisia oppaita.

DoX CMS:n ja VADin avulla tuotamme asiakkaillemme oppaita, jotka ovat tekijöilleen kiinnostavia rakentaa, helposti päivitettävissä ja hyödynnettävissä myös tuotteen myynnissä ja markkinoinnissa.

_MG_9140_low_res

Tee vähemmällä työllä parempia käyttöoppaita

Lähetä meille viesti ja kerro oman yrityksesi dokumentoinnin ja tiedonhallinnan haasteista. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi läpi ratkaisut, joilla voimme auttaa.

Tommi Tolvanen
tommi.tolvanen@dox.fi
+358 (0)40 589 2689

Tai varaa aika suoraan kalenterista