DoXin tiimi

Etusivu » Yritys » DoXin tiimi
_MG_9140_low_res_300

Mikko Tauriainen
Managing Director
mikko.tauriainen@dox.fi
+358 (0)40 5886 291

Mikko toimii DoX Systemsillä toimitusjohtajana eli yleismiehenä, jonka asenteessa on rockia. Mikolla on vankka työkokemus aiemmista työtehtävistä konepajayritysten tietohallinnosta ja teknisestä dokumentoinnista. Moottoreiden ja koneiden parissa Mikko työskentelee myös vapaa-ajallaan auto- ja moottoripyöräharrastusten kautta. Energiaa työhön ja vapaa-aikaan Mikko ammentaa kuntosalilta, itsepuolustuslajeista ja perheen kanssa touhuamisesta.

Ota yhteyttä Mikkoon, kun haluat keskustella DoX- järjestelmien kumppanuudesta.

_MG_9163_low_res_300

Tommi Tolvanen
Sales Manager
tommi.tolvanen@dox.fi
+358 (0)40 589 2689

Myyntipäällikkö Tommi etsii ratkaisut asiakkaiden haasteisiin. Tommi on monipuolisen työuransa aikana kerännyt laajan kokemuspohjan hyvin monenlaisista asiakastapauksista. Usein ratkaisut löytyvät myös laajasta verkostosta, jota Tommi kasvattaa jatkuvasti. Koneet ja laitteet ovat tulleet vuosien Tommille tutuiksi, ja hän korjaakin laitteen kuin laitteen. Mielenkiinto asioita kohtaan leimaa Tommin asennetta. Vapaa-aikana Tommi harrastaa kuntoliikuntaa. Myös harrasteauto odottaa pihassa kuntoon laittoa.

Tommin avulla löydätte ratkaisun sisällönhallintatarpeisiinne. Hän lupaa etsiä ratkaisun joka on juuri
Teidän tarpeisiinne sopiva.

_MG_9175_low_res_300

Sami Rissanen
Documentation Specialist
sami.rissanen@dox.fi
+358 (0) 40 160 5366

Dokumentaatioasiantuntijamme Sami vastaa uusien käyttäjien kouluttamisesta ja auttaa käytön haasteiden kanssa. Tohtorilta saa diagnoosit, vaikka tässä tapauksessa kyse on kielifilosofian tohtoraatista Readingin yliopistosta.

Harrastepuolella näprättävinä ovat erilaiset pöytäroolipelijärjestelmät sekä hifilaitteisto. Lisäksi ohjeistuksien toimivuutta pääsee miettimään myös ruoanlaiton yhteydessä, kun on jälleen aika kokeilla uusia reseptejä.

Ole yhteyksissä Samiin, kun tarvitset neuvoja saadaksesi järjestelmän toteuttamaan tahtomiasi toimintamalleja. Hän myös vastaa useimpiin tukisähköpostiin laitettuihin kyselyihin, kun DoX CMS:n käytössä tulee vastaan haasteita.

oskari_kuva_lowres

Oskari Sihvonen
System Designer
oskari.sihvonen@dox.fi
+358 (0) 40 458 6071

Ohjelmoija ja tietotekniikan insinööri Oskari toimii DoX CMS-järjestelmän kehitystyön ja LinkOne-järjestelmän ylläpidon parissa. Järjestelmien virhetilanteiden korjaaminen, uusien ominaisuuksien rakentaminen sekä yleinen koodihurmos tuovat täytettä Oskarin työpäiviin. Menneessä elämässään Oskari osallistui virtuaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseen XR-teknologioita hyödyntäen.

Työn ulkopuolella Oskari käy ainaista kamppailua rajallisen ajan ja liian suuren harrastuksien määrän kanssa. Tämän ikuisen sodan osapuolina ovat mm. alan ihmeille tyypilliset sekalaiset nörttijutut, lukeminen ja kirjoittaminen, sekä pyöräily.

_MG_9182_crop_low_res_300

Atte Sairanen
System Designer
atte.sairanen@dox.fi
+358 (0) 40 557 2601

Huolellinen ja tarkka System designer Atte vastaa DoX CMS -järjestelmän kehittämisestä sekä DoX VAD -järjestelmän teknisestä toteuttamisesta. Työ sisältää ohjelmointia ja integrointi-rajapintojen määrittelyä.

Atte on valmistunut filosofian maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta pääaineenaan tietojenkäsittelytiede vuonna 2019. Opiskelun jälkeen hän työskenteli vuoden ajan datan visualisoinnin parissa Pohjois-Savon liitossa.

Työstä irrottautumisesta pitää huolen Aten pyöräilyharrastus.

Ota yhteyttä!