DoXin tiimi

Etusivu » Yritys » DoXin tiimi
_MG_9140_low_res_300

Mikko Tauriainen
Managing Director
mikko.tauriainen@dox.fi
+358 (0)40 5886 291

Mikko toimii DoX Systemsillä toimitusjohtajana eli yleismiehenä, jonka asenteessa on rockia. Mikolla on vankka työkokemus aiemmista työtehtävistä konepajayritysten tietohallinnosta ja teknisestä dokumentoinnista. Moottoreiden ja koneiden parissa Mikko työskentelee myös vapaa-ajallaan auto- ja moottoripyöräharrastusten kautta. Energiaa työhön ja vapaa-aikaan Mikko ammentaa kuntosalilta, itsepuolustuslajeista ja perheen kanssa touhuamisesta.

Ota yhteyttä Mikkoon, kun haluat keskustella DoX- järjestelmien kumppanuudesta.

_MG_9163_low_res_300

Tommi Tolvanen
Sales Manager
tommi.tolvanen@dox.fi
+358 (0)40 589 2689

Myyntipäällikkö Tommi etsii ratkaisut asiakkaiden haasteisiin. Tommi on monipuolisen työuransa aikana kerännyt laajan kokemuspohjan hyvin monenlaisista asiakastapauksista. Usein ratkaisut löytyvät myös laajasta verkostosta, jota Tommi kasvattaa jatkuvasti. Koneet ja laitteet ovat tulleet vuosien Tommille tutuiksi, ja hän korjaakin laitteen kuin laitteen. Mielenkiinto asioita kohtaan leimaa Tommin asennetta. Vapaa-aikana Tommi harrastaa kuntoliikuntaa. Myös harrasteauto odottaa pihassa kuntoon laittoa.

Tommin avulla löydätte ratkaisun sisällönhallintatarpeisiinne. Hän lupaa etsiä ratkaisun joka on juuri
Teidän tarpeisiinne sopiva.

_MG_9175_low_res_300

Sami Rissanen
Technical writer
sami.rissanen@dox.fi
+358 (0) 40 160 5366

Firman oma tekninen kirjoittaja Sami ottaa vastuun uusien käyttäjien kouluttamisesta ja käytön haasteisiin vastaamisesta. Kielifilosofian tohtorimme diagnosoi kirjoittajien ja loppukäyttäjien tarpeita ja neuvoo parhaat toimintamallit. Aiempaa kokemusta häneltä löytyy varsinkin logiikan kurssien opettamisesta. Niin rakennekirjoittaminen kuin ohjelmistot perustuvat lopulta vastaaviin tiedonkäsittelyn järjestelmiin.

Vapaa-ajallaan Sami vetää pöytäroolipelejä maailmanlaajuisesti ja toimii käyttämänsä palvelun Discord-kanavan moderaattorina. Myös muu klassinen nörtteily, kuten keräilykorttipelit, ovat hänelle tuttuja. Nörttiharrastuksia tasapainottavat pyöräileminen ja intohimo kokkaamiseen.

Ole yhteyksissä Samiin, kun tarvitset neuvoja saadaksesi järjestelmän toteuttamaan tahtomiasi toimintamalleja. Hän myös vastaa useimpiin tukisähköpostiin laitettuihin kyselyihin, kun järjestelmän käytössä tulee vastaan haasteita.

Ota yhteyttä!