DoXin tiimi

Etusivu » Yritys » DoXin tiimi
toimitusjohtaja_mikko_tauriainen

Mikko Tauriainen
Managing Director
mikko.tauriainen@dox.fi
+358 (0)40 5886 291

Mikko toimii DoX Systemsillä toimitusjohtajana eli yleismiehenä, jonka asenteessa on rockia. Mikolla on vankka työkokemus aiemmista työtehtävistä konepajayritysten tietohallinnosta ja teknisestä dokumentoinnista. Moottoreiden ja koneiden parissa Mikko työskentelee myös vapaa-ajallaan auto- ja moottoripyöräharrastusten kautta. Energiaa työhön ja vapaa-aikaan Mikko ammentaa kuntosalilta, itsepuolustuslajeista ja perheen kanssa touhuamisesta.

Ota yhteyttä Mikkoon, kun haluat keskustella DoX- järjestelmien kumppanuudesta.

Satu Sevón-Nielsen

Satu Sevón-Nielsen
Documentation Specialist
satu.sevon-nielsen@dox.fi
+358 (0)40 1605 366

Satu vastailee teknisessä tuessa DoX CMS:n käyttöä ja dokumentaatiota koskeviin kiperiin kysymyksiin. Lisäksi Satu esittelee DoX CMS:n toimintaa ja uusimpia ulottuvuuksia niin demojen kuin koulutustenkin muodossa. Käyttäoppaat ja muut DoXia koskevat asiakirjat ovat Sadun käsialaa. Kirjoittaminen on läsnä myös Sadun vapaa-aikana, joka ilmenee niin yöpöydän korkeana kirjapinoina kuin tuhansina kirjoitettuina sanoina.

Ota yhteyttä Satuun, kun haluat syventää DoX CMS -osaamistasi tai sinulla on tekniseen dokumentaatioon liittyviä kysymyksiä

Tommi Tolvanen

Tommi Tolvanen
Sales Manager
tommi.tolvanen@dox.fi
+358 (0)40 589 2689

Myyntipäällikkö Tommi etsii ratkaisut asiakkaiden haasteisiin. Tommi on monipuolisen työuransa aikana kerännyt laajan kokemuspohjan hyvin monenlaisista asiakastapauksista. Usein ratkaisut löytyvät myös laajasta verkostosta, jota Tommi kasvattaa jatkuvasti. Koneet ja laitteet ovat tulleet vuosien Tommille tutuiksi, ja hän korjaakin laitteen kuin laitteen. Mielenkiinto asioita kohtaan leimaa Tommin asennetta. Vapaa-aikana Tommi harrastaa kuntoliikuntaa. Myös harrasteauto odottaa pihassa kuntoon laittoa.

Tommin avulla löydätte ratkaisun sisällönhallintatarpeisiinne. Hän lupaa etsiä ratkaisun joka on juuri
Teidän tarpeisiinne sopiva.

Niko Autio

Niko Autio
System Architect

Niko vastaa ohjelmistoprojektien teknisestä toteutuksesta.

Alalle Niko on päätynyt nuorena aloitetusta, käsistä lähteneestä peliohjelmointiharrastuksesta. Talvikauden Niko viettää moottorikelkkaharrastuksen parissa. Syntyperäisenä savolaisena Niko ei kykene vastaamaan yksinkertaisiinkaan kysymyksiin 'kyllä' tai 'ei'.

oskari

Oskari Torikka
System Designer

Oskari aloitti Dox Systemsillä loppuvuodesta 2018 ja on siitä lähtien parantanut DoX CMS:n toimivuutta ja lisännyt useita uusia ominaisuuksia järjestelmään. Vuosien ohjelmointikokemus sekä tietotekninen osaaminen takaavat, että järjestelmä toimii nopeasti ja varmasti.

Vapaa-ajallaan Oskari puuhailee useiden eri ohjelmointiprojektien parissa yksinkertaisista webbisivuista monimutkaisiin neuroverkkoihin. Oskarin tulevaisuuden haaveena olisi jokin päivä keksiä jokin maailmaa mullistava algoritmi.

Lähetä asiantuntijallemme yhteydenottopyyntö lomakkeella.