VAD – Make manuals great again

Etusivu » Palvelumme » VAD – Make manuals great again

Visual Augmented Documentation (VAD) makes manuals great again

Uusi tuotteemme VAD on täydennetyssä todellisuudessa, virtuaalisessa todellisuudessa ja 3D-malleissa toimiva täysin uudenlainen sähköinen manuaali. Kun sinulla on tuotteestasi 3D-malli, VADin avulla suunnittelet, tuotat sisältöä ja rakennat manuaaleja mihin tahansa digitaaliseen ympäristöön. VADin avulla tuotteesi itsessään sisältää käyttöohjeet. Käyttäjä voi tarkastella sisältöä älylaitteella missä vain.

Perinteiset oppaat ovat tylsiä ja aiheuttavat liikaa kustannuksia

Perinteiset manuaalit ovat tylsiä, raskaita käyttää ja auttamattoman vanhanaikaisia. Koskaan ei voi olla varma, onko asiakkaallasi edes viimeisin versiota ohjeesta. Pdf- tai printtioppaiden plärääminen on tuskastuttavan hidasta ja rasittavaa. Aika on rahaa ja odottaminen erityisen kallista. Tiedon ja osaamisen pitää olla siellä missä tuotetta käytetään. Asiakkaasi haluaa ohjeet, joiden avulla hän voi itse ratkaista ongelman.

Visual Augmented Documentation eli VAD tekee oppaista aidosti hyödyllisiä, visuaalisesti näyttäviä ja helposti käytettäviä. VAD yhdistää ohjekirjan, huoltokirjan tai muun tarpeellisen sisällön osaksi tuotettasi. Sisältö, visuaalisuus ja uusi teknologia yhdistyvät näyttäväksi ja helppokäyttöiseksi digitaaliseksi manuaaliksi ja aivan uudenlaiseksi asiakaskokemukseksi. Manuaali saadaan liitettyä osaksi täydennettyä todellisuutta, virtuaalitodellisuutta tai 3D-mallia.Tieto on ajan tasalla, oikealla kielellä ja käytettävissä milloin vain.

Teknologia on nyt valmis

Olemme halunneet nähdä oppaat virtuaalisessa muodossa niin että ohjeet ja informaatio on liitetty suoraan tuotteeseen. Sen mahdollistava teknologia on nyt valmis. Voimme auttaa asiakkaitamme rakentamaan mielenkiintoisia mutta ennen kaikkea aina mukana kulkevia käytännöllisiä virtuaalisia oppaita. DoX CMS:n ja VADin avulla tuotamme asiakkaillemme oppaita, jotka ovat tekijöilleen kiinnostavia rakentaa, helposti päivitettävissä ja hyödynnettävissä myös tuotteen myynnissä ja markkinoinnissa”, DoXin toimitusjohtaja Mikko Tauriainen kiteyttää.

DoX Content Management System (CMS) avulla tuotat ja hallitset teknistä dokumentaatiota helposti. VAD on DoX CMS- järjestelmän uusi julkaisumuoto. VADin avulla DoX räätälöi ja rakentaa tarpeisiisi vastaavan nykyaikaisen digitaalisen oppaan. VAD mahdollistaa myös tuotteen esittelyt laajennetussa todellisuudessa sekä virtuaalitodellisuuden hyödyntämisen uuden tuotteen käyttöönottokoulutuksessa.

Tee manuaaleistasi kiinnostavia

Tommi TolvanenLähetä meille viesti ja kerro oman yrityksesi dokumentoinnin ja tiedonhallinnan haasteista. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi läpi ratkaisut joilla voimme auttaa.

Tommi Tolvanen
tommi.tolvanen@dox.fi
+358 (0)40 589 2689

Tai varaa aika suoraan kalenterista