eParts

Etusivu » Palvelumme » eParts
DoX eParts logo

DOX EPARTS SIIRTÄÄ VARAOSALIIKETOIMINTASI VERKKOON

DoX eParts on kattava sähköisen varaosaliiketoiminnan järjestelmä. Se sisältää kaiken tarvittavan varaosaliiketoiminnan siirtämiseksi verkkoon: LinkOne sähköisen varaosakirjajärjestelmän, varaosaverkkokaupan, takuukäsittelyn, huoltokirjan sekä markkinointi- ja raportointiratkaisut.

DoX eParts

Arvo

Varaosaliiketoiminnan siirtäminen verkkoon mahdollistaa merkittävän liiketoiminnan kasvun.

Tehokkuus

Varaosakirjatuotannon ja jälkimarkkinointiprosessien automatisointi vähentää työmäärää ja kustannuksia.

Laatu

Laadukkaat varaosakirjat ja moderni asiakaspalveluportaali tarkoittavat laadukasta palvelukokemusta asiakkaalle

Tyytyväisyys

Aina ajan tasalla olevat varaosakirjat ja laadukas asiakaspalvelu parantavat asiakastyytyväisyyttä ja lisäävät myyntiä

KASVATA VARAOSALIIKETOIMINTASI UUDELLE TASOLLE

Varaosaliiketoiminnan siirtäminen verkkoon mahdollistaa merkittävän liiketoiminnan kasvun. Varaosaportaali parantaa asiakaspalvelua sekä vähentää tarvittavaa henkilötyötä ja virheellisiä tilauksia. Tätä kautta asiakastyytyväisyys paranee ja varaosamyynti kasvaa. Kun sähköisten varaosakirjojen tuotanto automatisoidaan, myös tuotantoprosessi helpottuu. Tämä säästää työtä ja mahdollistaa aina ajan tasalla olevat varaosakirjat.

AUTOMATISOITU VARAOSAKIRJATUOTANTO JA MODERNI PALVELUPORTAALI

Miksi DoX eParts on ainutlaatuinen?

Vuorovaikutteinen varaosakirja

LinkOnen vuorovaikutteinen varaosakirja tekee kirjan selaamisesta helppoa ja miellyttävää. Tarvittavat varaosat löytyvät nopeasti ja virheellisten tilausten osuus pienenee.

Laitevalmistajalle suunniteltu varaosaverkkokauppa

DoX eParts sisältää markkinoiden ainoan kone- ja laitevalmistajille suunnittellun varaosaverkkokaupan.

Sama materiaali kaikille sidosryhmille

DoX eParts mahdollistaa saman materiaalin jakamisen kaikille eri sidosryhmille. Materiaali näkyy kullekin käyttäjälle tarkoituksen mukaisella tavalla.

Kaikki samassa

DoX eParts sisältää kaiken tarvittavan varaosaliiketoiminnan siirtämiseksi verkkoon: työkalut sähköisten varaosakirjojen tuottamiseen ja varaosaportaalin verkkokauppoineen.

DoX eParts koostuu seitsemästä moduulista. LinkOne sähköinen varaosakirja toimii pohjana muille moduuleille, joista voit valita yrityksesi liiketoimintaan sopivan kokoonpanon.

LinkOne -sähköinen varaosakirja

DoX eParts:n sisältämä LinkOne on moderni sähköinen varaosakirjajärjestelmä, jolla saadaan tuotettua vuorovaikutteiset visuaaliset varaosakirjat eri sidosryhmien tarpeeseen.

Varaosaverkkokauppa

DoX eParts varaosaverkkokaupassa käyttäjä saa tilattua varaosakirjasta poimimansa osat helposti samasta käyttöliittymästä. Tilaus välitetään halutulla tavalla suoraan laitevalmistajan tietojärjestelmään.

Takuukäsittely

DoX eParts takuukäsittelymoduulilla käyttäjä voi valita haluamansa varaosat ja tehdä sähköisen takuukäsittelypyynnön. Pyyntö välitetään laitevalmistajalle ja laitevalmistaja voi edelleen ohjata pyynnön eteenpäin, esim. alihankkijalle.

Raportointi

Raporttien avulla seurataan käyttäjien käyttäytymistä palvelussa. Raportit on saatavissa Excelin formaateissa, joten niiden hyödyntäminen on mahdollista Excelin tarjoamilla työkaluilla. Voit seurata esimerkiksi mitä osia katsotaan eniten.

Huoltokirja

Käyttäjällä on käytössään konekohtainen yksilöllinen huoltokirja, johon voidaan kirjata kaikki koneelle tehdyt huollot, korjaukset, muutokset sekä mahdolliset takuukäsittelyt. Tehtyjen tilausten ja reklamaatioiden tiedot välittyvät automaattisesti huoltokirjaan.

Markkinointi

DoX eParts mahdollistaa pitkälle automatisoidun ja tarkkaan kohdennetun markkinoinnin. Järjestelmästä voidaan seurata asiakkaan käyttäytymistä portaalissa ja kohdentaa markkinointi tämän perusteella. Esimerkiksi juuri ennen koneen huoltoajankohtaa ajoitettu mainos tuottaa usein tulosta.

DoX eParts Assistant

DoX eParts Assistant suoraviivaistaa yrityksen varaosakirjojen tuotantoprosessin. Sen tarjoamat älykkäät toiminnot tekee kirjojen tekemisestä helppoa ja mukavaa. Assistant integroidaan yrityksen järjestelmiin, joka mahdollistaa tuotannon automatisoinnin.

DoX CMS Integraatio

Kun DoX eParts liitetään DoX CMS -järjestelmään saat DoX CMS:ssä  tuotetut käyttö- ja huolto-ohjeet automaattisesti osaksi LinkOne varaosakirjaa.

KATSO MITEN DoX eParts AUTTAA YRITYSTÄSI ERI OSA-ALUEILLA