Asiantuntijatyön tehokkuus, asiakastyytyväisyys ja muutosten vuosi

Asiantuntijatyön tehokkuus, asiakastyytyväisyys ja muutosten vuosi

Asiantuntijatyössä kokonaisuuden hallinta on kaiken A ja O. It-alalla vahvalla asiantuntijatyöllä, suoraselkäisillä toimintavoilla, viimeiseen saakka asiakaslähtöisellä palvelulla ja tehokkailla työkaluilla maustettuna, saadaan asiantuntijatyön hedelmä kantamaan ja yritys kiitoradalle kasvun tielle, tyytyväisine asiakkaineen.

Hyvillä toimintamalleilla ja osuvasti valituilla työkaluilla toiminta saadaan tehokkaaksi työn mielekkyyttä unohtamatta. Pienessä kasvun tielle lanseeratussa It-alan ohjelmistoyrityksessä on tärkeää että työntekijät viihtyvät työssä, tekevät sitä työtehtävää mikä motivoi ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Avoimuus ja tunteiden ilmaiseminen ei myöskään tee hallaa, eli näin työt saadaan sujumaan ja työssä on mukavaa, kun töiden läpinäkyvyyteen on panostettu.

Kaikki nämä ’kliseet’ työntekijöiden viihtymisestä työpaikalla ei ole puppua eikä ’sitä aina sitä samaa vaahtoamista oppikirjoista ja kursseilta’. Jos oikeasti halutaan, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun, perusta tälle on palveluyrityksen aito halua kehittyä, panostamalla työntekijöihin & hyvinvointiin, niihin parhaisiin asiantuntijoihin ja pienyrityksen johtotähtiin.

Muutoshallinnalla on suuri merkitys. Meillä 2018 vuosi on muutosten aikaa yrityksessämme, kun otimme käyttöön uuden brändin DoX Systems, sekä puolitusinaa uusia järjestelmiä työmme kehittämiseksi. Markkinointiin on panostettu isolla kädellä, mm. tuottaessamme enemmän nykyaikaista digitaalista materiaalia ja myynti on tarkoitus kaikkien näiden toimenpiteiden avulla agressiiviseen aktiivisuuteen. Ilokseni olen saanut huomata, kuinka yrityksemme työntekijät ovat joustavia kaikkien muutosten kourissa ja aina valmiita heittäytymään myös niihin ei niin mukaviin toimintoihin.

Huumori ja rennot palaverit sohvilla auttavat jaksamaan sekä tottakai myös se asiakkaiden positiviinen palaute mahtavista tuotteistamme ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Kevätaurinko paistaa! Nauttikaamme siitä ja tuokaamme aurinkoista mieltä työpaikoille!

Tilaa DoX-Blogi sähköpostiisi


Antamalla tietosi, hyväksyt, että Fenten voi olla sinuun yhteydessä sähköpostilla. Jos et jaksa odotella seuraava blogia, ota yhteyttä!
Rekisteriseloste

Marita Tauriainen
marita.tauriainen@dox.fi

Marita työskentelee DoX Systemesillä asiakkuuspäällikkönä.

-->